Skip to main content

JOB ALERT: Wij zoeken een junior accountant! Lees meer

Boekhoudkundige diensten

Boekhouding

De tijd van als accountant achter de feiten aan te lopen is voorbij. We halen onze grootste voldoening uit een grondige opvolging en vooral uit het proactief meedenken met je bedrijf. Waar liggen de groeikansen? Waarmee hou je best rekening in de toekomst? Het enige dat wij verwachten is dat je ons op de hoogte houdt. Dankzij onze gebruiksvriendelijke digitale oplossingen kost dat een minimum aan moeite, maar loont het des te meer.
Fiscaliteit

Fiscaliteit

Pas als we zeker zijn dat je bedrijf fiscaal geoptimaliseerd is, zijn we tevreden. Daarom bekijken we steeds waar verbetering mogelijk is en waar de opportuniteiten zitten. Ook voor geschillenbehandeling of je personenbelasting ben je bij ons aan het juiste adres.
Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon

Soms beland je door omstandigheden ongewild in een administratieve mallemolen. Kom gerust eens in alle vertrouwelijkheid praten. Wij loodsen je vervolgens doorheen alle administratieve processen en behartigen je belangen als centraal aanspreekpunt bij eventuele betrokken partijen zoals notaris, makelaar, bank, …
Carmen Vranken boekhoudkantoor
Boekhoudkantoor Zonhoven
Carmen Vranken boekhoudkantoor

Een warm team.

Ons team deelt niet alleen een passie voor cijfers, maar ook een hart voor mensen. Verwacht je dus gerust aan een hartelijke verwelkoming als je bij ons binnenstapt. We nemen je zaken ter harte en maken graag tijd voor je. En de gemoedelijke sfeer? Die zit nu eenmaal in onze aard.

Wil je ons leren kennen?


Logo Boekhoudkantoor Vranken
't Zant 7
3520 Zonhoven

011/54 68 39
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.