Skip to main content

JOB ALERT: Wij zoeken een junior accountant! Lees meer

Passie en ambitie

Passie en ambitie? Zeker!

“Ik ben Carmen, bestuurder van ACC Vranken. Ik kan gerust zeggen dat ik een passie heb voor cijfers. Boekhouding en fiscaliteit hebben me altijd geboeid, ik hou enorm van strategisch denken, optimaliseren en bijsturen waar het nodig is. Maar wat me minstens evenveel drijft, is het ontzorgen van mijn klanten. Ik leef me in en wil hen helpen hun zaak gezond te houden. Het geeft me veel voldoening als ondernemers de kans krijgen om te groeien in hun succesverhaal. Als ik je als klant tegenkom op straat, wil ik weten hoe de zaken ervoor staan!”
Gouden kans

Gouden kans

“Nadat ik in 2008 afstudeerde in accountancy-fiscaliteit, had ik al meteen één doel voor ogen: een eigen kantoor opstarten. Jean Theijs, in wiens kantoor ik stageliep, was een erg toegewijde mentor en steunde me volledig in mijn ambitie. Toen ik in 2011 mijn titel behaalde, kreeg ik van hem dan ook de kans om 50% van zijn zaak over te nemen. Iets waar ik nog steeds erg dankbaar voor ben.”
Boekhoudkantoor Zonhoven
Carmen Vranken boekhoudkantoor

Gedreven team

“In 2013 verhuisde ACC Vranken naar de huidige locatie in Zonhoven. In 2014 trad Daisy in dienst en in 2020 vervoegde Sabrina ons team. Vandaag werken we met een team van vier gedreven vrouwen. En er is altijd ruimte voor meer talent, want ons groeiverhaal is nog lang niet ten einde. Watch us!”
Carmen Vranken boekhoudkantoor

Wil je ons leren kennen?


Logo Boekhoudkantoor Vranken
't Zant 7
3520 Zonhoven

011/54 68 39
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.